​Szentivánszky és Társa Bt.
Weboldal alcíme
Rólunk
Lorem ipsum

​Rólunk 

Cégünket 1994-ben alapította Szentivánszky Simon József, okleveles kőfaragó mester. Már a kezdetektől fogva sírkövek készítésével és régi sírkövek felújításával foglalkoztunk, tevékenységi palettánk az évek előrehaladtával fokozatosan bővült. Megrendelőink minőségi kövek széles skálájáról választhatnak, megoszthatják velünk egyéni elképzeléseiket, legyen szó kézzel készített vésésről, betűk aranyozásáról vagy egyedi csiszolási megoldásokról, mi pedig valóra váltjuk az elképzeléseiket.

Nagy hangsúlyt fektetünk a megbízhatóságra, minőségre és természetesen az időtállóságra is. Az építészet területén vállaljuk kerítések, párkányok, oszlopok, lépcsők, kandallók kővel való burkolását. Fürdőszobapultok és konyhapultok elkészítését, kőtartók és vázák kifaragását, a kézi vésést és persze a már meglévő építészeti elemek felújítását, karbantartását és impregnálását nagy szakértelemmel végezzük el.

A szolgáltatások ára több tényezőtől függ és minden megrendelés és kívánság egyedi, ezért árakat csak előzetes megbeszélés útján vagy írásos árajánlatban tudunk közölni. További kérdések esetén bizalommal keressen fel minket, akár telefonon, akár e-mail útján vagy akár személyesen is!
Kapcsolat

Szentivánszky és Társa Bt.

2316, Tököl, Akácos út 36.

+36(30) 944 81 99
szentivanszky.simon.jozsef@gmail.com